Nieuwe Aanwinst

Posted on
Hoi Dames en Heren,
Sinds 1 Oktober hebben wij een nieuwe topper bij Coiffure Art & Style. We zijn zeer verheugd haar bij het team te hebben.
Ik zal me even in het kort voorstellen. Ik ben Britt Penders, 20 jaar jong en woonachtig in Urmond. Opgegroeid in een super gezin met een vader, moeder, zus en twee honden. Wanneer ik niet met de handen in de haren zit, zal ik gezellig met vriendinnen of familie iets ondernemen.
Mijn kapperscarierre heb ik in 2 mooie zaken mogen starten, waar ik in het verleden al heel veel mooie technieken heb geleerd en zal deze dan ook vanaf 1 oktober bij jullie gaan toepassen! Komende tijd zal ik nog meer mooie technieken mogen leren van Romana en diverse cursussen die wij zullen blijven volgen! Ik ben bij Coiffure Art & Style een nieuwe uitdaging aangegaan en hoop iedereen een kapsel en/of kleur op maat te kunnen geven waar u trots op mag zijn.
Ik heb heel veel zin om met jullie haren en inspiraties aan de slag te gaan, en jullie te kunnen adviseren over de mogelijke nieuwe trends en producten. Hoop jullie dan ook in de toekomst in mijn stoel te kunnen voorzien van een super mooi kapsel en/of kleur!
Tot snel!